top of page
Birthview_1.jpeg

Mitland, op de mooiste locatie van Utrecht!

Hotel Mitland is een groen gelegen hotel aan de rand van Utrecht en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de Jaarbeurs en de Uithof (Utrecht Science Park). Ons hotel beschikt over 146 hotelkamers en tal van faciliteiten voor een ontspannen verblijf zoals een zwembadfitness en restaurant met terras aan het water van het historische Fort de Bilt.

Ons hotel is door de ligging in een stadspark en duurzame karakter met recht een van de groenste hotels van Utrecht. Tijdens uw verblijf waant u zich dan ook midden in de natuur. In ons prachtige restaurant Vlonders kunt u dagelijks heerlijk ontbijten, lunchen of dineren aan het water. 

 

Onze sfeervolle brasserie is daarbij erg geschikt voor een zakelijk overleg door de aanwezigheid van gratis WiFi en contactpunten. Hotel Mitland heeft verder een groot zalencentrum met 13 vergaderzalen geschikt voor tal van bijeenkomsten. Vanaf ons parkeerterrein stapt u zo een van onze flexibele vergaderzalen in welke geschikt zijn voor 10 tot 180 personen.

Hotel Mitland - Photoshoot-13.jpg
bottom of page