top of page

Stagiaire(e) Marketing medewerker

Heb jij passie voor marketing en wil je deze tijdens je studie in de praktijk brengen? Bij ons krijg je de kans om dagelijks actief deel uit te maken van ons dynamische marketing team. Als stagiair(e) zul je betrokken zijn bij verschillende taken, zoals het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van socialmediacontent. Je krijgt de mogelijkheid om aan de slag te gaan met concurrentieonderzoek en het maken van bedrijfsanalyses.Bij Mitland draai je niet alleen mee, maar zal je ook een belangrijke rol hebben in het succes van onze marketingactiviteiten. Je zult Guest Mailers versturen om een zo'n goed mogelijk beeld te krijgen van onze services en hiermee waardevolle gegevens te verzamelen.Je werkt 5 dagen per week, in totaal 38 uur, om je vaardigheden verder te ontwikkelen en ervaring op te doen in het marketingvak. Daarnaast bieden wij je ontbijt en lunch aan en je krijgt als stagiaire korting op onze bowling zodat je de werkweek met je vrienden goed kan afsluiten.Ben je klaar om de wereld van de marketing te verkennen en praktijkervaring op te doen in een leuke omgeving, dan is deze stage iets voor jou!

Bij Mitland krijg jij als stagiaire echt de verantwoordelijkheid binnen jouw afdeling en zorgen wij ervoor dat jij uitstekend wordt begeleid. Jij bent namelijk volledig onderdeel van Team Mitland!

Wij bieden je natuurlijk een stagevergoeding, daarnaast zorgen wij voor regelmatige werktijden in aaneengesloten diensten.

De mooiste, duurzaamste werkomgeving in Utrecht met een gedreven en professioneel team! Heb jij interesse in deze functie en wil jij net als ons tevreden hotelgasten met een glimlach? Ben je overtuigd? Solliciteer direct.

bottom of page